Iskustvo korištenja Amarok

Iskustvo s upotrebom kapsula za potenciju: iskren osvrt na Roberta iz Rige

fotografija proizvoda, iskustvo korištenja Amaroka

Još sam mlad, imam samo 35 godina, ali zbog pretrpanog rasporeda suočio sam se sa seksualnim problemima. Nekoliko neuspješnih odnosa - i bio sam slomljen. Samopoštovanje je na nuli, ne mogu gledati djevojke u oči, a postojala je i neka vrsta straha od seksa. Stalno sam razmišljao o mogućem ponavljanju neuspjeha, pa sam nekoliko mjeseci odustajao od osobnog života. Međutim, odlučila sam se pribrati i početi tražiti rješenje. Izbor je pao na kapsule Amarok - uvjerio sam se da je to biljni pripravak i da sadrži peruansku maku.

Pregled lijeka

Naručio sam Amarok na službenoj web stranici. Predstavnik tvrtke brzo me nazvao, odgovorio na sva moja pitanja i dao narudžbu. Dva dana kasnije uzeo sam ga u pošti. Svidjelo mi se to plaćanje tek nakon primanja. Žalim što nisam imao vremena uzeti ga s popustom, pa me je tečaj koštao više od naznačene cijene.

Pakiranje je čvrsto, kapsule su srednje veličine, ali lako ih je progutati - ne zaglave u grlu. Paket sadrži detaljne upute za uporabu.

Kako sam pio Amarok

Iskustvo s Amarokom

Kako koristiti - detaljno na pakiranju. Nudi dvije sheme - jednu i dvije tablete dnevno. Odlučio sam odmah započeti s maksimalnom dozom kako bih odmah shvatio postoji li učinak ili ne. U početku sam ga uzimao strogo prije jela, ali moje iskustvo s upotrebom sugerira da možete piti nakon jela - to ne utječe ni na što.

Ukupno iskustvo korištenja Amaroka bilo je mjesec dana. Odmah sam primijetio rezultat, ali odlučio sam produžiti tečaj kako bih postigao kumulativni učinak.

Učinak lijeka

Osjetio sam poboljšanje muške potencije otprilike trećeg dana korištenja. To se dogodilo vrlo iznenada - upoznao sam djevojku i osjetio puno uzbuđenja. To me jako obradovalo, jer sam posljednjih mjeseci zaboravila na ovaj osjećaj.

U prvim danima ostao je strah od preskakanja paljenja, tako da nije bilo seksualnog kontakta. Prvi seks dogodio se tjedan dana nakon početka tečaja i sve je prošlo sjajno. Erekcija me nije razočarala - partner je sretan. Želim reći više - osjećaji su puno svjetliji nego prije i mogu bolje kontrolirati trajanje seksa.

Također sam primijetio da Amarok utječe na ukupnu dobrobit. Ako sam ranije zbog stresa često imao problema sa spavanjem, bilo je tjeskobe i tjeskobe, sada zaspim poput bebe. Cijeli dan osjećam val snage i živahnosti. Seks je sjajan u bilo kojem trenutku - čak i nakon napornog radnog dana.

Završio tečaj Amarok prije mjesec dana, učinak traje. Erekcija je kamena, senzacije su vrlo svijetle i čini se da se čak i penis povećao. Svaki dan od djevojke čujem oduševljene komplimente. Tijekom cijelog vremena prijema nije bilo nuspojava. Jedino zbog čega žalim što nisam ranije počeo uzimati Amarok.